[In beeld] Van uiterlijk jongen naar vrouwlijke entertainer

15 september volgde ik Nick en Tom. Twee dragqueen’s. Een drag queen is een man die entertaint als vrouw. Deze 2 jonge heren begonnen de middag vroeg met make up! Beide zijn ze gebonden aan de LHBT. Of te wel lesbies, homo, bi of transgender groep.  Met dit bericht probeer ik de taboe te verbreken en aandacht te vragen wat waarschijnlijk veel van de nederlanders niet kennen “de drag queens.”  Op deze middag/avond bereide de 2 jongens zich voor op de bingo die plaats vond in Café De Prins. In deze fotoreeks zie je hoe de “transformatie” plaats vond. Wat ik merk in mijn omgeving is dat in mijn vrienden groep de LHBT niet altijd geaccepteerd word. Wat nick hier over zei is dat het hem eigenlijk vrij weinig uit maakte. Tom zei ook precies het zelfde. Ook toen ik met hun door de stad liep kregen ze veel blikken geworpen. Ik vroeg ze wat ze er van vonden. Beiden zeiden ze dat het aandacht vroeg, maar dat het niet dagelijks is dat mensen het zien. Ze negeren de negativiteit. Best wel mooi! Eenmaal aangekomen bleken er meer LHBT’ers te zijn en voelde ik me er erg op mijn gemak. Anastasia en Dolly Wood maakte er op een humoristische wijze een erg leuke bingo show van! En er waren te gekke prijzen te winnen.  Voor de bingo vroeg ik hoe ze bij hun namen/karakter naam waren gekomen. Ze hebben hun voorbeelden gebruikt voor hun.