[112Nieuws] Ravage op Rijksweg na ongeval met meerdere voertuigen

Bij een verkeersongeluk op de Rijksweg zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 20.10 uur ter hoogte van de kruising met de Pop Dijkemaweg.” Een ooggetuige vertelt dat de rode en de zwarte auto vanuit de richting van Ten Boer kwamen gereden. “De rode auto reed met normale snelheid, en de zwarte auto reed met een heel hoge snelheid. Die is achterop de rode auto geknald. De rode auto botste vervolgens tegen een lantaarnpaal. De zwarte auto schoot door en knalde tegen zeker drie geparkeerde auto’s. De geparkeerde auto’s zijn door de klap enkele meters vooruit geschoten.”

De weg was volledig afgesloten. Er waren twee ambulances ter plaatse. Eén van de gewonden kon ter plaatse behandeld worden, de andere persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De schade aan de voertuigen is groot. De rode auto heeft forse schade aan de achterkant. De zwarte auto heeft veel schade aan de zijkant. Ook de geparkeerde auto’s hebben veel schade.

FO-Verkeer van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Na het onderzoek zijn de voertuigen weggesleept door een bergingsbedrijf. De weg was rond 00:00 uur weer vrij voor het verkeer.