[Bedrijf uitgelicht] Salon Natural Looks

Uw maakt kennis met Amber Beudeker. Ze is sinds 2019 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Haar interesse gaat uit naar de natuurlijke en pure schoonheid van de mens, vandaar de belangstelling voor de wonderplant Aloë Vera. Deze plant wordt al eeuwen gebruikt voor tal van kwaaltjes in de strijd tegen huidveroudering. De laatste jaren zien we steeds vaker producten met Aloë Vera die geschikt zijn voor de huid. Op basis hiervan heeft ze zelf meerdere Aloë Vera planten waar ze zelf producten van maak die passen bij ieder huidtype.

U heeft het zich vast al vaak gewenst: niet meer scheren, epileren of waxen tegen ongewenste haargroei. Ze bied u een comfortabele en pijnloze manier van ontharen aan die ervoor zorgt dat de haargroei gereduceerd blijft. De Soprano Ice laser is het meest effectieve apparaat op het gebied van laser ontharen op de huidige markt. De haarzakjes worden bij deze vorm van laser ontharing permanent vernietigd, ongeacht huidskleur of haarkleur. Hierdoor is nieuwe haargroei niet meer mogelijk. Daarbij zijn irritaties zoals ontstekingen, ingegroeide haartjes, rode bultjes en jeuk verleden tijd. Daarnaast is het ook mogelijk om behandelingen te ondergaan in de zomer, aangezien de behandelingen met dit apparaat summer-proof zijn.

Om te beginnen bied ze u ter kennismaking een vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen doorgeven en wordt uw huid gecontroleerd op beschadigingen, pigmentaties en te lange haren. Zo kan ze een inschatting maken voor het aantal benodigde behandelingen. Ook krijgt u een korte kennismaking aangeboden waar u kunt ervaren hoe een ontharingsbehandeling aanvoelt. Er wordt gewerkt met gel die verkoelend werkt en voor een goede geleiding zorgt. Elk gebied wordt gedurende een korte periode met een bewegende techniek gelaserd. Aan het einde van de behandeling wordt de gel verwijderd en de huid ingesmeerd met een verzachtende Aloë Vera gel. Na de behandeling kunt u uw gebruikelijke activiteiten weer oppakken. Een groot voordeel van de laserbehandeling is dat de haartjes al na drie of vier behandelingen uit beginnen te vallen, zodat u zich vanaf dan al minder tot vrijwel nooit meer hoeft te scheren. Haren die op het moment van de behandeling zichtbaar zijn, kunnen voor 80% tot 90% vernietigd worden.

Ze geeft voornamelijk ontharingsbehandelingen. Daarnaast geef ze ook behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging en huidproblemen. Voor eventuele interesse hiervoor en andere benodigde informatie kunt u haar website bezoeken. (www.salonnaturallooks.nl)

• Winnaar Aesthetic Awards Verkozen tot het beste apparaat op het ontharingsplatform.
• Medisch geschoold personeel Behandelingen worden uitgevoerd door een huidspecialiste.