[Blog] Twee kleine rupsjes

Wanneer je rustig in de tuin aan het werk bent. En ineens je oog valt op 2 kleine rupsjes. Ik kon het niet laten om mijn camera er bij te pakken en deze mooie plaatjes te schieten. Te beseffen dat zo’n klein rupsje zich opkrult tot een coconnetje en dan uitbloeit tot een vlinder. En als de vlinder uit zijn coconnetje komt in alle vrijheid rond vladderd over deze wereld. Dit artikel doet mij veel om dit te typen. We zitten nu allemaal in huis. Ons schulpje! Maar we zouden liever vrij uit willen fladderen wat nu niet mogelijk is in verband met corona. (Covid-19). Mensen moeten massaal thuis blijven om corona tegen te gaan. #stayhome. Toch is het mooi om te genieten van de kleine dingetjes. Hierbij wil ik mijn respect tonen voor alle mensen die thuis zitten. Wat niet altijd makkelijk kan zijn. En wil ik aandacht geven aan alle mensen die door werken! Ook zei krijgen zeker mijn respect! Dit verhaal doet me denken aan deze periode van de corona crisis. #staysafe

Samen krijgen we corona onder controle #samenstaanwesterk