[Fotoblog] Gdańsk in Polen

Ik neem je mee door de straten van Gdańsk in Polen. In beeld ”de lange markt” waar veel straat artiesten te zien zijn waaronder bewegende standbeelden. Dit is erg bijzonder om te zien. Ook waren er veel staatpolitieagenten  op de been om te kijken of alles op de markt goed en veilig verloopt.  Er staat een grote toren in het midden van het plein en een grote fontein genaamd het Neptunusfontein. Wat opvalt zijn de gekleurde huisjes en de vele winkels op de markt. Zo ben ik ook binnen gegaan in een snoepwinkel en het Hard Rock café. Toen we op het terras zaten vloog er zo een vlindertje op de stoel voor ons.  Ook kwam ons een stoet voorbij waarvan we niet helemaal wisten wat het in hield. Maar het blijkt van een vrouw te zijn die naar een klooster gaat om zich te bekeren tot god. Maar in het klooster vreemde dingen me maakt. Deze mensen in de tocht vonden hier iets van maar wat kan ik me nog niet helemaal plaatsen… dit wees de film ”Immaculate” me, de vrouw en tekst op de vlaggen.  In ieder geval brengt het veel moois met zich mee!