[In the picture]  Illusionist David Globe

Ik leerde David kennen toen ik met mijn vriend in de trein zat. Mijn vriend zei tegen mij, “hey is dat niet die illusionist van die ene video?” Ik zei, “ja volgens mij wel!” Na lang twijfelen heb ik hem aangesproken en gevraagd of hij dat echt was. En al snel kregen we een paar trucjes van hem te zien. Bijvoorbeeld net een pakje kaarten en een ring. Ik wist dat een maand later mijn verjaardag zou zijn. Ik vroeg hem daarom ook of hij optredens gaf. En zo is hij ook met een boeking op mijn verjaardag gekomen. We hadden langer contact en zo kwam ik op het idee om samen een fotoshoot te gaan doen (wel op 1,5 afstand natuurlijk!). Zo doende zijn we samen de stad Groningen rond gegaan. En oja… zelfs dan weet David je voor de gek te houden. Maar het leverde mij wel erg mooie plaatje op! David Globe is overal wel op te volgen op sociale media! Ook is hij te boeken. En waar hij ook heel goed in is, is beatboxen! David maakt er een mooie show van!